Opstalverzekering (woonhuisverzekering)

Als eigenaar van een huis of appartement heeft u veel geld geïnvesteerd. Een onverwachte gebeurtenis kan deze investering drastisch doen verminderen. Een flinke waterschade, uw keuken die uitbrandt. Zaken waar u liever niet aan denkt en al helemaal niet wenst mee te maken.

Met een opstalverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw woning. U kunt hierbij een keus maken uit een uitgebreide dekking, een extra uitgebreide dekking en een dekking voor alle van buitenkomend onheil.

Voor de vaststelling van het te verzekeren bedrag wordt uitgegaan van de herbouwwaarde. Deze geeft het bedrag weer dat nodig is voor de herbouw van uw woning na een eventuele schade. Door het invullen van een herbouwwaardemeter kunt u direct berekenen wat de herbouwwaarde van uw woning is. Zo bent u niet onder- maar ook niet óververzekerd.

U kunt als huiseigenaar in de meeste gevallen ook kiezen voor een combinatiedekking; Opstal-, inboedel- en glasverzekering in één pakket. De premie voor de combinatiedekking is zeer concurrerend.

« Terug

Herbouwwaardemeter 2015 + toelichting

Realisatie: TiDi Graphics